Altınpınar Ortaokulu

Vizyon: Topluma ülkesine yararlı,kişilik sahibi ve sorumluluğunun farkında bireyler yetiştiren,Türkçemizi güzel konuşan,bilgiye ve teknolojiye yön veren öğrencileri olan,araştıran,sorgulayan,Atatürkçü çağdaş ve lider ruhlu eğitimcilere sahip başarılı,güvenli ve saygın bir kurum.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılapları ışığında; Türkçeyi güzel konuşup yazabilen,iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış,ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğrenime hazır,kendini ifade edbilen,araştıran,sorgulayan,eleştirel düşünen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2017-2018 Hentbol ve Basketbol branşlarında il ve ilçe düzeyinde başarılar.Çevre ve şehircilik bakanlığının düzenlediği resim yarışmasında il 1. ve 2. olmamız.

Saatler: 08:30-16.40
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi ile ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: 2017-2018 Hentbol ve Basketbol branşlarında il ve ilçe düzeyinde başarılar.
Bilimsel Etkinlikler: 2021-2022 eğitim öğretim döneminde Tubitak Bilim Fuarı sergimizi gerçekleştirdik.
Proje Çalışmaları: 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Tubitak Bilim Fuarı için proje çalışmalrı devam etmektedir.

WEB - https://altinpinarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Altınpınar Beldesi Başpınar Mevkii Atatürk Cad. No27 Torul/GÜMÜŞHANE

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - İlçe merkezine 8 KM uzaklıkta olup, il merkezine 33 km uzaklıktadır.

Adres - Altınpınar Beldesi Başpınar Mevkii Atatürk Cad. No27 Torul/GÜMÜŞHANE

Ulaşım Servis

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 8 km,il merkezine 33 km.